WELKOM OP MIJN BLOG

Dit is een plaats waar u geconfronteerd wordt met uw zoektocht naar personalisering en uniek vakmanschap, en waarbij u kennis kan maken met iemand, die van duurzaamheid en traditie zijn passie gemaakt heeft.

dinsdag 7 augustus 2012

HOUTEN SCHOUWMANTEL MET ORNAMENTEN | GESCULPTEERDE SCHOUWMANTEL | SCHOORSTEENMANTEL MET HOUTSNIJWERKOrnamenten en houtsnijwerk voor 
schouwen, stijlschouwen en
houten opzetstukken.

(Trumeau de Cheminée)
Ontwerp en artisanale vervaardiging van alle houtsnijwerk en ornamenten voor Schouwmantels en trumeaus, traditioneel en klassieke modellen of eigen een ontwerp.

Houten schoorsteenmantel met houtsnijwerk


Omdat elke gesculpteerde schouwmantel uniek en gepersonaliseerd is , en elke decoratieve toepassing van de ornamenten en houtsnijwerk steeds anders is, verkrijgt elke woning of kamer een aparte en exclusieve uitstraling.

Exclusieve, maar ook unieke en sfeervolle stijlschouwen met houtsnijwerk. Een van de vele mogelijkheden is dat de  marmeren of houten sierschouw voorzien word van een trumeau of houten opzetstuk. Deze opzetstukken geven de kamer of ruimte een nog meer persoonlijker uitstraling. Deze opzetstukken kunnen in alle stijlperiodes gemaakt worden. ( in Franse, Luikse, Engelse of Neo-stijlen…)

Houtsnijwerk voor schouwmantels

Handgemaakte ornamenten en versieringen voor schouwmantels van Atelier Patrick Damiaens laten nostalgie herleven zonder te overdrijven in de toepassing.

Mocht u speciale wensen of een  exclusief eigen ontwerp willen dan is het Atelier van Patrick Damiaens er voor mensen die zich willen omringen met de hoogste graad van perfectie en smaak.  
Het  biedt een alternatief voor de soms onbevredigende standaardoplossingen, waarmee u in onze hedendaagse consumptiemaatschappij ten onrechte genoegen moet nemen.

Houten schouwmantel in Luikse-stijl


Atelier Patrick Damiaens staat voor

 -ornamenten en houtsnijwerk voor houten schouwmantels, Trumeau
  -100% maatwerk in samenspraak met de klant
 -Tijdloze, sfeervolle en unieke ontwerpen
 -Natuurlijke, kwalitatieve ontwerpen en  materialen
 -Uniek gepersonaliseerd vakmanschap


Meer info op :

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen